Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@00:42:12 GMT

واکنش زن مبارز فلسطینی به فشار آمریکا به اردن برای تحویل وی

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۲۱۷۷

واکنش زن مبارز فلسطینی به فشار آمریکا به اردن برای تحویل وی

پس از آنکه هفت عضو کنگره آمریکا در پیامی تهدیدآمیز خطاب به اردن خواستار تحویل «احلام التمیمی» زن مبارز فلسطینی به واشنگتن شدند، التمیمی از سکوت امان در این خصوص ابراز تعجب کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، تعدادی از اعضای کنگره آمریکا اخیرا پیام تهدیدآمیزی را به سفیر اردن در آمریکا تحویل داده و مدعی شدند اگر «اَمان»، «احلام التمیمی» زن مبارز فلسطینی را تحویل واشنگتن ندهد با مجازات‌های مالی روبه‌رو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین ارتباط، التمیمی در گفت‌وگویی با «قدس پرس» گفت: مسأله تهدید اردن به توقف حمایت مالی آمریکا بیشتر جنبه سیاسی گرفته تا قانونی.

احلام در ادامه از عدالت در قانون اردن که منجر به عدم تحویل وی به آمریکا شده، قدردانی کرد اما از سکوت امان و عدم پاسخ به پیام هفت عضو کنگره آمریکا ابراز تعجب کرد.

بر اساس نامه این هفت عضو کنگره، اردن سالانه حدود  ۱.۲۷۵ میلیارد دلار کمک از آمریکا دریافت می‌کند و سومین طرفی است که بیشترین کمک آمریکا را به خود اختصاص داده است.

آمریکا مدعی شد احلام التمیمی در انفجار رستوران «اسبارو» قدس در سال ۲۰۰۱  نقش داشته و به «عزالدین المصری» مجری عملیات برای رسیدن به رستوران کمک کرده است.

در این عملیات حدود ۲۰ نفر کشته و بیش از ۱۰۰ تن دیگر زخمی شدند؛ برخی از کشته‌شدگان و مجروحان «تابعیت آمریکایی» داشتند.

نیروهای اشغالگر قدس التمیمی را در روز ۱۴ سپتامبر سال ۲۰۰۱ بازداشت کرده و پس از دو سال محاکمه وی را به ۱۶ بار حبس ابد محکوم کردند.

التمیمی سپس در روز ۱۸ اکتبر ۲۰۱۱ در چارچوب تبادل اسرای موسوم به وفاداری به آزادگان که طی آن ۱۰۲۷ اسیر فلسطینی در ازای آزادی «گلعاد شالیت» تک اسیر اسرائیلی آزاد شدند، از بند صهیونیست‌ها آزاد و به اردن تبعید شد.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا زن اردن واشنگتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۲۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان فرصت دولت بایدن برای گزارش به کنگره درباره اسرائیل

ضرب الاجل دولت بایدن برای ارائه گزارش به کنگره درباره نقض قوانین بین‌المللی حقوق بشر در غزه توسط اسرائیل، امروز به پایان می‌رسد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، چهار منبع آگاه اعلام کردند ضرب الاجل دولت بایدن برای ارائه گزارش به کنگره درباره نقض قوانین بین‌المللی حقوق بشر در غزه توسط اسرائیل، امروز به پایان می رسد.

براساس یک تفاهم نامه امنیت ملی تحت عنوان NSM-20، که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا آن را در ماه فوریه به امضا رساند، وزارت امور خارجه باید تا امروز 8 مه گزارشی را به کنگره ارائه دهد که آیا تضمین های امنیتی معتبری را از سوی اسرائیل یافته‌اند که نشان دهد این رژیم با استفاده از تسلیحات آمریکایی، قوانین آمریکا یا قوانین بین‌المللی را در قبال مردم فلسطین نقض نکرده‌اند.

این چهار منبع افزودند: دولت به کمیته های کنگره اطلاع داده که ضرب الاجلی را برای ارائه این گزارش تعیین نمی کند اما امیدوار است ظرف چند روز آینده این گزارش را ارائه دهد. دو مشاور کنگره نیز اظهار کردند شواهدی درباره ارتباط این تاخیر با نگرانی های سیاسی وجود ندارد.

چند روز پیش، در پی انتشار گزارشی مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی قوانین بین‌المللی را در غزه نقض می کند، سناتور دموکرات کریس ون هولن در بیانیه‌ای، ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را مورد تردید قرار داد.

براساس یک گزارش کوتاه داخلی وزارت امور خارجه آمریکا، برخی مقامات ارشد آمریکا به آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه توصیه کردند که تضمین‌های معتبر و قابل اطمینانی از اسرائیل نیافتند که نشان دهد این رژیم از سلاح‌های آمریکایی طبق قوانین بین‌المللی حقوق بشر استفاده کرده و ممکن است قوانین بین‌المللی در غزه را نقض کرده باشد.

در ارزیابی مشترک 4 اداره تحت نظر وزارت امور خارجه گفته شده که تضمین‌های اسرائیل قابل اطمینان و معتبر نیست. در این ارزیابی همچنین به 8 نمونه از اقدامات نظامی اسرائیل اشاره شده است که مقامات معتقدند سؤالات جدی را درباره نقض احتمالی قوانین بین‌المللی حقوق بشر، ایجاد کرده است.

در بخش دیگر این گزارش داخلی هشدار داده شده است که بلینکن با معلق کردن ارسال کمک‌های آمریکا، توانایی اسرائیل برای رویارویی با تهدیدات احتمالی بیرون از حریم هوایی خودش را محدود کرده است و مستلزم آن است که واشنگتن فروش سلاح به کشورهای دیگر منطقه در زمان حاضر و در آینده را بار دیگر مورد ارزیابی قرار دهد.

در همین حال ون هولن و برخی دیگر قانون گذاران دموکرات، جو بایدن را برای تحمیل شروط بر کمک های نظامی به رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار داده‌اند تا این رژیم برای کاهش کشتار غیرنظامیان در غزه تحت فشار قرار گیرد.

سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار به اردن درباره مشارکت در یک «جشن مسموم»
  • جمهوری‎‌خواهان کنگره در پی تحریم دیوان کیفری بین‎‌المللی هستند
  • پایان فرصت دولت بایدن برای گزارش به کنگره درباره اسرائیل
  • واکنش روسیه به حمله اسرائیل علیه رفح
  • پادشاه اردن: کنترل اسرائیل بر گذرگاه رفح فاجعه غزه را تشدید می‌کند
  • تاکید وزیران خارجه اردن و آمریکا بر آتش‌بس فوری در غزه
  • جدیدترین واکنش اردن درباره حملات رژیم صهیونیستی به رفح
  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • نکته جالب در معماری کنگره آمریکا (فیلم)